Modellbilder.se
Kategori
Fashion
Stad
Göteborg
Län
Västra Götalands län
Skapad
2018-04-15

Kort beskrivning:
Önskar samarbete med modell strl XS-S och/eller fotograf samt gärna hårstylist/MUA till utomhusfotografering av balklänningar med couture/lyx känsla!

Längre beskrivning:
Jag har ett gäng balklänningar som jag tycker behöver få synas lite. Önskar antingen samarbete med någon som passar att bära dem så fotar jag, alternativt en fotograf som vill fota mig, eller kanske både och. Är du modell och har en egen mäktig klänning kan det också vara av intresse!

Det är olika stil på klänningarna (skickar bild/strl vid intresse), så temat är relativt öppet men tanken är i första hand att det ska bli mer åt couture hållet. Tänk vogue och testa tex att googla "editorial gown" eller "prom dress editorial" och scrolla ner för en ungefärlig uppfattning om vad jag menar. Miljö, färgskalor, temperatur och redigering osv är viktigt. Mjukare, drömska bilder kan också funka ifall föutsättningarna för det är bättre.

Miljö:
Exempel på miljöer kan vara en trädgård, öppen yta i skogen, äng/mosse, pampig byggnad/slottsliknande, en bra utsiktsplats, en häftig/vacker bro osv.

Krav Modeller (för att passa i klänningarna):
Midjemått helst under men max 70cm, bör ha strl XXS-S. Till ena klänningen funkar ev en mindre M då den är lite stor för mig och har snörning i ryggen. Längd ca 165-180cm beroende på klackhöjd men gärna runt 170-175cm.

Önskemål Fotografer:
Bra öga för ljus och komposition, kunna ta skarpa bilder. Stort plus om du har avancerade kunskaper i efterbehandling. Om inte du vill/har koll på detta får du gärna låta mig eller ge tillstånd att någon annan redigerar och gör "the final touches" då en del retusch (inte nödvändigtvis tung men tex dodge & burn, color grading, ev kloning om det behövs mm) är en del av arbetet för att uppnå önskat resultat.

Är du intresserad av att delta kan du kontakta fotosessionens skapare.

Skapare
Sandra G.
Miljö
Utomhus
Plats
Göteborgsområdet
Krav
Se beskrivning

Kontakta skaparen