Modellbilder.se

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Du kan beställa ett nytt lösenord här. Allt du behöver veta är din e-postadress.

När blir mitt konto aktiverat?

För att ditt konto ska aktiveras måste en administratör godkänna din ansökan. Detta kan ta upp till 72 timmar beroende på nuvarande belastning. Godkänns inte din ansökan så kommer du att bli meddelad detta och få chansen att ändra felaktigheter.

Är det gratis att vara medlem på Modellbilder.se?

Ja, det grundläggande medlemskapet på Modellbilder.se är gratis. Vi erbjuder även betalmedlemskap för de som vill få ut mer av Modellbilder.se, du kan läsa mer här.

Vad är TFP ?

TFP fotografering innebär att deltagarna i fotosessionen ej tar betalt för sina tjänster. Istället genomför man fotosessionen för ett ömsesidigt samarbete för att t.ex. öka sin erfarenhet, bygga ut sin portfolio eller genomföra en gemensam kreativ idé. Helt enkelt byter man varandras tid mot bilder (time for print). De flesta medlemmar på Modellbilder.se börjar med TFP fotosessioner.

Vilka sessioner hamnar i Utvalda och Populära?

I Populära hamnar den fotosession per dag som har flest röster och ett genomsnittbetyg på över 6.0.

I Utvalda hamnar fotosessioner, både nya och gamla, som blir utvalda av en intern jury. Juryn består vanligtvis av Modellbilder.se's redaktörer samt utvalda externa kreatörer. Fotosessioner som blir utvalda är de som förespråkar det vi tycker att Modellbilder.se representerar - Estetiska fotosessioner där ett bra sammarbete mellan olika partner har bidragit till ett iögonfallande resultat.

Vilka krav behöver uppfyllas för att bli medlem på Modellbilder.se

Vi har specifika krav som t.ex. erfarenhet, längd, vikt etc. Det ända som krävs är en väl ifylld profil så man presenterar sig själv seriöst och dedikerat. Profilbilder, presentationsbilder, presentationstext m.m. förväntas vara seriösa och sanningsenliga.

Vilka är medlemmar på Modellbilder.se

Våra medlemmar består av en salig blandning bestående av både proffs och nybörjare. Några har ambitionen att utvecklas på yrkesmässig nivå medan andra har nätverket som en hobby.

Vilken storlek ska bilderna man laddar upp vara i?

Optimalt är 1024x1024 px och mindre än 1 Megabyte..

Bilder bör vara maximalt 1 Mb stora. Optimalt är om de är i måtten 1024x1024px då det är den storlek de sparas i och då minskas behov av komprimering.