Modellbilder.se
Modellbilder.se Bloggen Postat den 10 juni 2015

Nya priser från och med Augusti 2015

Från och med 1 augusti har vi nya priser på fullmedlemskap, nedan lite mer information om ändringarna.


Nya Priser


Hur påverkar detta mitt fullmedlemskap?

Om du är, eller blir, fullmedlem och förlänger ditt fullmedlemskap före den 1 augusti så kommer ändringen inte påverka dig under den perioden du är fullmedlem. Några exempel som förklarar detta:

  • Om du är, eller blir fullmedlem före den 1 augusti och köper till ett (eller flera) 12-månaders fullmedlemskap så gäller dagens priser och tiden för medlemskapet läggs ovanpå din nuvarande period. Du påverkas inte av prishöjningar under din denna period.

  • Skulle du uppgradera eller förlänga den 1 augusti 2015 så gäller dock de nya priserna, även för förlängning pågående fullmedlemskap.

Om du går i tankarna att förlänga eller uppgradera till fullmedlemskap är det därmed som mest gynnsamt att göra detta FÖRE den 1 augusti.

Prishöjningen sker i samband med ett kvalitetsprojekt som planeras det kommande året för bygga ett bättre, modernare och större Modellbilder.se. Detta bl.a. genom nyanställningar av dedikerade utvecklare och innehållsproducenter.

Är det några nyheter i samband med prisändringen?

Jajamen! — dock inte just samma datum, dessa rullas ut löpande under sommaren och hösten. Framförallt en del förändringar för att inspirera samarbeten, snyggare presentationer av fotosessioner och bättre profiler. Men lite överraskningar vill vi såklart spara, håll utkik för mer detaljer.


Vi hoppas att ni följer med på denna resa och tackar alla lojala medlemmar för er dedikation!

Hälsningar,


Teamet bakom ”Reboot” av Modellbilder.se